Селезньова, Дар’я ВладиславівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаКузьмін, Олег Володимирович2025-01-152023Селезньова, Д. Дослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейків / Д. Селезньова, О. Нєміріч, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 330https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46479У дослідженні аналізуються сучасні технології та інновації виробництва чізкейків, зокрема зміна рецептури, продовження терміну придатності та використання локальних молочних продуктів для розширення асортименту та підвищення якості чізкейківThe study investigates modern technologies and innovations in cheesecake production, focusing on recipe modification, shelf life extension, and the use of local dairy products to enhance the variety and quality of cheesecakesukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїчізкейктехнологія десертівзміна рецептурипродовження терміну придатностійогуртзаморожуваннягідроколоїдиcheesecakedessert technologyrecipe modificationshelf life extensionyogurtfreezinghydrocolloidsДослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейківThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0009-0005-3479-1466