Дослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейків - Селезньова, Дар’я Владиславівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2023)
У дослідженні аналізуються сучасні технології та інновації виробництва чізкейків, зокрема зміна рецептури, продовження терміну придатності та використання локальних молочних продуктів для розширення асортименту та підвищення якості чізкейків

The study investigates modern technologies and innovations in cheesecake production, focusing on recipe modification, shelf life extension, and the use of local dairy products to enhance the variety and quality of cheesecakes
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; чізкейк; технологія десертів; зміна рецептури; продовження терміну придатності; йогурт; заморожування; гідроколоїди; cheesecake; dessert technology; recipe modification; shelf life extension; yogurt; freezing; hydrocolloids