Факторний аналіз рівня конкурентоздатності ЗАТ КЗШВ “Столичний” - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2007)
В статті проведено факторний аналіз рівня конкурентоздатності ЗАТ КЗШВ “Столичний”. Виявлено сфери діяльності досліджуваного підприємства, які позитивно та негативно вплинули на рівень його конкурентоспроможності. Запропоновано напрями поліпшення конкурентного становища ЗАТ КЗШВ „Столичний”. This paper conducted a factor analysis of the competitiveness of JSC KFSW "Capital". Discovered scope of the studied companies that positively and negatively affected the level of competitiveness. Directions improve the competitive position of JSC KFSW "Capital".
Keywords: критерії; criteria; конкурентоздатність підприємства; competitiveness of enterprises; факторний аналіз; factor analysis; кафедра економіки і права