Особливості вивчення іноземної мови для майбутніх фахівців - Мірочник, Віра Вадимівна (My University, 2015)
Соціальне і культурне значення іноземної мови важко переоцінити, особливо у цей історичний період соціально-економічної та політичної розбудови нашої держави і визначення та стабілізації її місця й ролі на міжнародній арені. Social and cultural importance of foreign language not be overestimated, especially in this historical period of socio-economic and political development of our country and identify and stabilize its place and role in the international arena.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; іноземна мова; фахівці; foreign language; specialists