Оболкіна, Віра ІллівнаОлексієнко, Наталія ВалентинівнаКепканов, Юрій Анатолійович2019-12-102019-12-102018Оболкіна, В. І. Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко, Ю. А. Кепканов // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2018. – № 8. – С. 32–34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30510Наведені функціонально-технологічні властивості гуміарабіку в якості харчової добавки в технологіях кондитерських виробів. Представлений асортимент добавок на основі натурального гуміарабіку, розробленого французькою компанією «NEXIRA». Зроблено висновок про доцільність застосування різних видів гуміарабіку при виробництві кондитерських виробів. Functional and technological properties of gum arabic as a food additive in technologies of confectionery are given. The range of additives based on natural gum arabic developed by the French company "NEXIRA" is presented. It is concluded that it is advisable to use different types of gum arabic in the production of confectionery.uk-UKкондитерські виробигуміарабікполісахаридкамедьconfectionerygum arabicpolysaccharidegumкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробівArticle