Висвітлення аспектів відповідального підприємництва в комерційній рекламі - Максіна, Валерія Андріївна; Антонова, Ольга Вадимівна (My University, 2022)
Присвячено розглядові особливостей висвітлення аспектів відповідального підприємництва та сталого розвитку в комерційній рекламі. Проаналізовано досвід як великих світових брендів, так і локальних виробників, у тому числі українських компаній. Розглянуто зображально-виражальні засоби рекламних кампаній, їх впливогенний потенціал.
Keywords: комерційна реклама; відповідальне підприємництво; дизайн реклами; рекламна кампанія; commercial advertising; responsible business; advertising design; advertising campaign; кафедра маркетингу