Розроблення технології пряників з додаванням шроту розторопші п'ятнистої - Радзіховська, Алла; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2014)
Використання шроту розторопші п'ятнистої у технології пряників дає змогу отримати вироби оздоровчого призначення, збагачені біологічно активними речовинами. Пряники оздоровчого призначення пропонуються для споживання всіма групами здорового населення для запобігання аліментарним захворюванням та загального зміцнення здоров'я з урахуванням рекомендацій щодо споживання кондитерських виробів. The use of milk thistle seed meal p'yatnystoyi in technology allows you to get Gingerbread health improvement products enriched with biologically active substances. Spice recreational purposes available for consumption by all groups of healthy people to prevent nutritional diseases and general health promotion based recommendations for the consumption of confectionery.
Keywords: вироби оздоровчого призначення; пряники; розторопша п'ятниста; products Wellness destination; milk Thistle; gingerbread; кафедра експертизи харчових продуктів