Савчатова, Анна Павлівна2023-04-172023-04-172023Савчатова, А. П. Проект цеху виробництва настоянок потужністю 500 тис. дал на рік з впровадженням сучасних способів приготування напівфабрикатів та купажу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Павлівна Савчатова ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2023. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40183otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчане виробництвонастоянканапівфабрикатинастоїморсицукровий сиропколеррецептурикупажуванняПроект цеху виробництва настоянок потужністю 500 тис. дал на рік з впровадженням сучасних способів приготування напівфабрикатів та купажуOther