Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2012-06-132012-06-132011Грек, О. В. Напої на основі молочної сироватки з пророщеними злаками / О. В. Грек, О. О. Красуля // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - Випуск 27. - С. 366-370.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1362У статті обґрунтовано доцільність внесення продуктів лікувально-профілактичного харчування - пророщених злаків «Прозер» в напої на основі молочної сироватки та наведено результати зміни динамічної в’язкості напоїв в залежності від дози наповнювачів та їх розчинності під часі зберігання.In the article grounded expedience of bringing of treatment and preventive nutrition - germinated cereals of «Prozer» in drink based on whey and the results of change of dynamic viscidity of drinks depending on the dose of addition and their solubility during storage.otherмолочна сироваткаступінь розчиненняв’язкістьнапій на основі молочної сироваткипророщені злаки «Прозер»degree of dissolutionvisciditydrink based on wheyof germinated cereals «Prozer»кафедра технології молока і молочних продуктівНапої на основі молочної сироватки з пророщеними злакамиArticle