Інституціональні інструменти розвитку корпоративного сектору у форматі соціальної держави (на прикладі підприємств оліє-жирової галузі) - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2015)
У дисертації запропоновано вирішення науково-прикладної проблеми забезпечення соціально виправданої діяльності корпоративного сектору в умовах сталого розвитку. Thesis suggests solution for scientifically applied issue of socially justified methodology of corporate governance in conditions of steady growth.
Keywords: корпоративний сектор; олігопольне ядро; корпоративна соціальна відповідальність; corporate sector; oligopoly core; corporate social responsibility; кафедра економіки праці та менеджменту