Пасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2013-10-082013-10-082004Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 49-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10180Досліджено технологічні показники ферментованого рису з метою ефективного застосування у виробництві м’ясопродуктів. Was studied technological parameters of fermented rice for the effective using in meat products.otherнатуральні барвникиоптична густинанітритсинтетичні барвникиінтенсивність кольруферментований рисcolor intensityoptical densitynitritessynthetic dyesnatural dyesfermented riceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСтабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктівArticle