Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів - Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна (My University, 2004)
Досліджено технологічні показники ферментованого рису з метою ефективного застосування у виробництві м’ясопродуктів. Was studied technological parameters of fermented rice for the effective using in meat products.
Keywords: натуральні барвники; оптична густина; нітрит; синтетичні барвники; інтенсивність кольру; ферментований рис; color intensity; optical density; nitrites; synthetic dyes; natural dyes; fermented rice; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів