Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В. (My University, 2008)
Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.

The оptimum technological conditions of corn starch enzymes saccharification from manufacture of high maltose syrup are defined.
Keywords: високомальтозна патока; ферментні препарати; оптимізація; high maltose syrup; enzyme; saccharification; optimisation; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води