Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена ВячеславівнаМірошник, Володимир ОлександровичРозборський, Є. В.2012-10-012012-10-012008Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська, В. О. Мірошник, Є. В. Розборський // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 70-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3090Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.The оptimum technological conditions of corn starch enzymes saccharification from manufacture of high maltose syrup are defined.otherвисокомальтозна патокаферментні препаратиоптимізаціяhigh maltose syrupenzymesaccharificationoptimisationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиОптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалюArticle