Ленчевська, Катерина ОлександрівнаІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена Броніславівна2013-08-052013-08-052012Ленчевська, К. О. Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства / К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 100-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9293У тезах наведені дані щодо розробки фруктово-ягідного та молочного желе з ревенем підвищеної харчової цінності. In the abstract presents data on the development of fruit and berry and milk jelly with rhubarb high nutritional value.otherздорове харчуванняhealthy eatingжеле з ревенемjelly with rhubarbпрофілактичний продуктpreventive productкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарстваThesis