Bloshchinska (Dudkina), OlenaNiemirich, OleksandraHavrysh, AndreyIshchenko, TatianaTkachuk, Yuriy2016-04-072016-04-072015Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for fondans special purpose / Olеna Dudkina, Aleksandra Nemirich, Andriy Gavrysh and other // Food and Environment Safety. – Suceava: Stefan cel Mare University, 2015. – Vol. XIV, Issue 4. – Р. 352–357.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22770У статті представлені результати експериментальних досліджень за такими параметрами, як пористість, адгезія, загальна деформація щільною частини фонданів. The article presents the results of experimental studies on parameters such as porosity, adhesion, general deformation of dense part of the fondants.enгарячі солодкі стравиhot sweet dishesповерхнево-активна речовинаsurfactantоптимізаціяoptimizationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиInvestigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondantsArticle