Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 12368) - Українець, Анатолій Іванович; Снежкін, Юрій Федорович; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2006)
Дані досліджень показали, що внесення розчину порошку з банану в процесі гомогенізації вершкового масла дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції.
Keywords: вершкове масло збагачене; порошок банану; butter; banana powder; кафедра технології молока і молочних продуктів