Млечко, Л. А.Шульга, Наталія Михайлівна2014-08-062014-08-062014Млечко, Л. А. Підвищення якості кисломолочних напоїв за допомогою технологічних факторів/ Л. А. Млечко, Н. М. Шульга // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 99-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16313Кисломолочні напої складають близько половини від загального асортименту продукції з незбираного молока. Вони відносяться до дієтичних продуктів та характеризуються високими харчовими і профілактично-лікувальними властивостями. Fermented beverages account for about half of the total product mix with whole milk. They are health food and are characterized by high nutritional and preventive and curative properties.otherйогуртикисломолочні продуктикисломолочні напоїyoghurtsdairy productsmilk drinksПідвищення якості кисломолочних напоїв за допомогою технологічних факторівOther