Формування кристалоутворень високоплавких гліцеридів за даними теплофізичних і мікроструктурних досліджень - Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович (My University, 1998)
Вивчали закономірності утворення дискретних груп гліцеридів і співкристалізації їх у процесі формування кристалоутворень гліцеридів молочного жиру. We studied the patterns of formation of discrete groups of glycerides and co-crystallization them in crystall forming of glycerides of butterfat.
Keywords: гліцериди; кристалоутворення; сфероліти; вершкове масло; glycerides; crystal formation; spherulites; butter; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра технології молока і молочних продуктів