Інструменти маркетингової комунікації - Герасименко, Анна Віталіївна; Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2021)
Використовуючи централізовану систему, побудовану для управління всіма вашими комунікаційними зусиллями, історія вашого бренду звучатиме чітко і чітко, рухаючи справедливість бренду. Оцінка того, як і коли ваш бренд вибирає спілкування, є стратегічною тактикою, яка врешті-решт допоможе вам створити кращий бренд з часом. Для отримання додаткової інформації про те, як рішення з управління брендом можуть впорядкувати ваші зусилля з маркетингової комунікації, обов’язково перегляньте наші власні рішення.
Keywords: кафедра маркетингу; маркетинговий аналіз; маркетинговий аудит; просування; збут; marketing analysis; marketing audit; promotion; marketing