Оксенич, Альона Віталіївна2024-07-112024-07-112024Оксенич, А. В. Удосконалення технології сирного продукту по типу «Адигейського» та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 96 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксенич Альона Віталіївна ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2024. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44026ukкафедра технології молока і молочних продуктівнормалізоване молокогоріх чуфагоріхове молококомбінована сумішсирний продуктУдосконалення технології сирного продукту по типу «Адигейського» та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 96 т за змінуOther