Скорик, Костянтин ДмитровичХоменко, Микола Дмитрович2013-12-192013-12-192002Скорик, К. Д. Кристалізаційні відділення працюватимуть краще / К. Д. Скорик, М. Д. Хоменко // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 2. – С. 28–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12259У статті наведені рекомендації щодо підвищення ефективності роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів: розрахунок виходу кристалічного цукру, застосування поверхнево-активних речовин, затравних матеріалів, покращення роботи форсунок центрифуг, автоматизація процесів. In this article recommendations are presented concerning raising efficiency of sugar factories crystallization houses operation: calculation of crystal sugar yield, use of surface-active substances, seed materials, improvement of operation of spray nozzles of centrifuges, automation of processes.вихід цукруsugar yieldповерхнево-активна речовинаsurface-active substanceзатравна пастаseed pasteпробілюванняwash-outфорсункаspray nozzleавтоматизаціяautomationКристалізаційні відділення працюватимуть кращеArticle