Використання ефективних поведінкових поштовхів як інструмент управління людськими ресурсами - Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2020)
Розглянуто можливості застосування принципів поведінкової економіки в сфері управління людськими ресурсами. Обґрунтовано вплив поведінкових поштовхів на поведінку персоналу. Сформульовано принцип органічного поєднання методів поведінкового впливу та очікувань працівників.
Keywords: кафедра економічної теорії; теорія підштовхування; управління людськими ресурсами; поведінкові поштовхи; nudge theory; human resource management; behavioral impulses