Дорохович, Антонелла МиколаївнаФоменко, Веніамін ВасильовичКохан, Олена ОлександрівнаДробот, Л. Г.2013-11-152013-11-152002Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння / А. М. Дорохович, В. В. Фоменко, О. О. Гавва, Л. Г. Дробот // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 68-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2002. — Ч. ІІ. — С. 57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11355Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних цукерок можливе при використанні гігроскопічної фруктози. При проведенні експериментів частину цукру в рецептурі цукерок замінювали кристалічною фруктозою та досліджували її вплив на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні властивості готових виробів під час зберігання, з метою встановлення раціонального дозування фруктози.uk-UKпомадні цукеркифруктозадозуваннятермін зберіганнячерствіннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfondant sweetsfructosedosageshelf lifestalingкафедра харчової хіміїВстановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствінняThesis