Особливості визначення моменту електродинамічного гальма з феромагнітним диском - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2008)
В роботі знаходиться значення гальмівного моменту електродинамічного гальма з феромагнітним диском з врахуванням залежності магнітної проникності матеріалу диску від індукції магнітного поля зі зміною швидкості обертання. Проведено порівняння розрахункових та експериментальних даних.

This paper contains the value of electrodynamic braking moment with ferromagnetic disc brake in the dependence of the magnetic permeability of the disk material from induction of magnetic field with a change in the speed of rotation. The comparison of the calculated and experimental data is carried out.
Keywords: магнітна індукція; гармонічна складова; електромагнітний момент; magnetic induction; harmonic component; electromagnetic moment; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.