Грищенко, Анна МиколаївнаТесля, Ольга ДмитрівнаДробот, Віра Іванівна2012-12-172012-12-172012Грищенко, А. М. Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі / А. М. Грищенко, О. Д. Тесля, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. — 2012. — №9 (159) - С. 47-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4389Досліджено вміст бісульфітзв’язуючих сполук та встановлено вплив борошна круп’яних культур на їх вміст в безглютеновому хлібі. The content aromatic substances compounds and determined the effect of flour cereals on their content in gluten-free bread.uk-UKцеліакіяceliac diseaseбезглютеновий хліббісульфітзв’язуючі речовиниароматоутворюючі речовиниgluten-free breadaromatic substancesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібіArticle