Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі - Грищенко, Анна Миколаївна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2012)
Досліджено вміст бісульфітзв’язуючих сполук та встановлено вплив борошна круп’яних культур на їх вміст в безглютеновому хлібі. The content aromatic substances compounds and determined the effect of flour cereals on their content in gluten-free bread.
Keywords: целіакія; celiac disease; безглютеновий хліб; аромат; gluten-free bread; aroma; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів