Методичні підходи до оцінки інноваційного потенціалу промислових підприємств - Нечаєв, Олександр Леонідович (My University, 2004)
У статті розглянуто методику та критерії оцінки інноваційного потенціалу промислових підприємств. Наведено показники які дозволяють охарактеризувати ефективність управління інноваційною діяльністю. The article deals with the methods and criteria for assessing the innovation potential of industrial enterprises. The figures that allow to characterize the efficiency of innovation.
Keywords: інноваційний потенціал підприємства; потенціал підприємства; innovative potential of the enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту