Гаврилюк, Олександр МиколайовичГойко, Ірина Юріївна2024-06-032024-06-032024Гаврилюк, О. Розроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якості / О. Гаврилюк, І. Гойко // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція, 15 травня 2024 року, м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 136-138https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43295Показано, що використання ягідної сировини в напою, який може використовуватись у складі раціонів харчування військовослужбовців (норма №15), забезпечує військових необхідними мікро- та макроелементами, впливає на формування гарних показників якості, сприяє розширенню асортименту страв у сухих пайках та урізноманітнює меню військовослужбовців.It is shown that the use of berry raw materials in a drink, which can be used as part of the food rations of military personnel (norm #15), provides the military with the necessary micro- and macroelements, affects the formation of good quality indicators, contributes to the expansion of the range of dishes in dry rations, and diversifies the menu of military personnel.ukвійськовослужбовціарміяраціони харчуваннянапійягідна сировинаservicemenarmyfood rationsdrinkberry raw materialsкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якостіOtherhttps://orcid.org/0000-0002-1680-5087