Розроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якості - Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2024)
Показано, що використання ягідної сировини в напою, який може використовуватись у складі раціонів харчування військовослужбовців (норма №15), забезпечує військових необхідними мікро- та макроелементами, впливає на формування гарних показників якості, сприяє розширенню асортименту страв у сухих пайках та урізноманітнює меню військовослужбовців.

It is shown that the use of berry raw materials in a drink, which can be used as part of the food rations of military personnel (norm #15), provides the military with the necessary micro- and macroelements, affects the formation of good quality indicators, contributes to the expansion of the range of dishes in dry rations, and diversifies the menu of military personnel.
Keywords: військовослужбовці; армія; раціони харчування; напій; ягідна сировина; servicemen; army; food rations; drink; berry raw materials; кафедра технології оздоровчих продуктів