Коваль, Ольга Андріївна2016-10-052016-10-052013Коваль, О. А. Моделювання якості харчових продуктів / О. А. Коваль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 178-180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24315Суттєвий прогрес у технології харчових продуктів безпосередньо залежить від технологічних процесів, більш повного використання сировини з одночасним підвищенням якості і безпеки готових продуктів, що особливо актуально в ринкових умовах. Significant progress in the technology of food depends on process technology, better use of raw materials while increasing the quality and safety of the finished products, which is especially important in market conditions.uk-UKqualityбіологічна цінністьякістьхарчові продуктиbiological valuefoodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМоделювання якості харчових продуктівOther