Планування в сфері аграрного сервісу - Мосіюк, Стефанія Іванівна; Мосіюк, Ігор Пилипович (My University, 2010)
Розглянуто основні елементи планування агросервісної діяльності.

The main elements of planning ahroservisnoyi activities.
Keywords: бізнес-планування; прибуток; виробниче обслуговування; business-planning; profit; production service; кафедра економічної теорії