Перспективи розвитку готелів для відпочинку з дітьми в Україні - Панасюк, Олена Валеріївна (My University, 2014)
Готельне господарство як одна з високорентабельних галузей світової економіки, у ХХІ ст. стає провідним напрямом економічного і соціального розвитку України. Досліджуючи клієнтуру сучасних засобів розміщення за останні 5 років виявлено, що значна частина осіб (біля 48%), які користуються послугами готелів, подорожують саме з метою відпочинку та спортивно-оздоровчого туризму. Hotel Industry as one of the highly profitable sectors of the world economy in the twentieth century. is leading the direction of economic and social development of Ukraine. Exploring clientele modern accommodation in the last 5 years revealed that a significant portion of people (about 48%) who use the services of hotels, traveling just to rest and sports tourism.
Keywords: готельне господарство; спортивно-оздоровчий туризм; готелі; Hospitality; sports tourism; Hotel