Страшинський, Ігор МирославовичКукушкіна, Катерина2023-02-032023-02-032017Страшинський, І. Використання насіння олієвмісних культур у технології м’ясопродуктів / Ігор Страшинський, Катерина Кукушкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 313.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38954На сьогодні перед вітчизняними підприємствами харчової промисловості стоїть ряд завдань, які зумовлені низькою поживною цінністю харчових продуктів. Одним із способів вирішення цієї проблеми є використання насіння олієвмісних культур. Для привабливості і зацікавленості такими продуктами споживача, вони повинні мати високі органолептичні характеристики та бути конкурентоспроможними на ринку серед традиційного харчування.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнасіння олієвмісних культуррецептури м’ясопродуктівм’ясна сировинарослинні білкиВикористання насіння олієвмісних культур у технології м’ясопродуктівThesis