Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілки - Оносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович (My University, 2011)
У статті запропоновано метод отримання водно-спиртових екстрактів із лікарської рослинної сировини. Досліджено антиоксидантну активність 28 настоїв рослинної лікарської сировини з об'ємною часткою етилового спирту 40%. The article suggests a method for obtaining of aqueous-alcoholic extracts is offered from medicinal plant raw materials. The antioxidant activity of 28 infusions of herbals with a volume part of ethyl spirit of 40%.
Keywords: антиокиснювальна активність; лікарські рослини; antioxidant activity; medicinal plants; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції