Коваль, Марина ОлександрівнаМурашко, Катерина СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2016-07-082016-07-082016Коваль, М. О. Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини / М. О. Коваль, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. - С. 284.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23791В роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.uk-UKаналізсушіннямалинаanalysisdryingraspberryкафедра технології консервуванняПорівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малиниOther