Управління розвитком підприємств хлібопекарної галузі - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2011)
В дисертаційній роботі наведені теоретико-методичні основи управління розвитком підприємств, проведено аналіз діяльності підприємств хлібопекарної галузі Автономної Республіки Крим, обґрунтовані напрями їх ефективного розвитку на основі визначення показників інтенсивності та масштабів розвитку, що дозволяє визначити стратегію розвитку хлібопекарного підприємства. In this thesis are theoretical and methodological foundations management of enterprise development, analysis of activity of enterprises baking industry in the Autonomous Republic of Crimea, the directions of their effective development-based indicators of the intensity and scale development, allowing to determine the development strategy baking enterprise.
Keywords: розвиток підприємства; управління розвитком підприємства; підприємства хлібопекарної галузі; модель управління розвитком; стратегії розвитку; модель стратегічного вибору напрямів розвитку; development of enterprise; management development of enterprise; enterprises of the bread-making industry; management development model; strategies of development; model of strategies’ choice of development trends; кафедра економіки праці та менеджменту