Корольчук, Ірина МиколаївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2020-06-042020-06-042020Корольчук, І. Особливості вибору заквашувальних та ферментних препаратів при виробництві м’яких сирів з козиного молока / Ірина Корольчук, Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 306.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31228Н а ф ізико-хімічні, органолептичні показники м ’якого сиру із козиного молока, а також, його консистенцію та втрати ж иру в сироватку, впливаю ть вид, властивості та склад використаних у виробництві закваш увальної мікроф лори та м олокозсідальних препаратів. У досконалення технології сирів м ’яких з козиного молока з прянощ ами потребує наукових дослідж ень з метою обґрунтування вибору заквасочних та молокозсідальних препаратів.сиркозине молококафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОсобливості вибору заквашувальних та ферментних препаратів при виробництві м’яких сирів з козиного молокаArticle