Особливості вибору заквашувальних та ферментних препаратів при виробництві м’яких сирів з козиного молока - Корольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2020)
Н а ф ізико-хімічні, органолептичні показники м ’якого сиру із козиного молока, а також, його консистенцію та втрати ж иру в сироватку, впливаю ть вид, властивості та склад використаних у виробництві закваш увальної мікроф лори та м олокозсідальних препаратів. У досконалення технології сирів м ’яких з козиного молока з прянощ ами потребує наукових дослідж ень з метою обґрунтування вибору заквасочних та молокозсідальних препаратів.
Keywords: сир; козине молоко; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції