Бабанов, Геннадій КузьмичБуляндра, Олексій ФедоровичДорощук, Володимир ПетровичВербицький, Борис Ілліч2013-11-112013-11-111971Енергетичні характеристики деяких «темних» ІЧ випромінювачів / О. Ф. Буляндра, Г. К. Бабанов, В. П. Дорощук, Б. І. Вербицький // Харчова промисловість. – 1971. - № 17. - C. 24-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11178Для інтенсифікації багатьох теплових процесів у практиці харчової промисловості застосовується "темні" ІЧ випромінювачі. Науково обгрунтований вибір таких випромінювачів неможливий без вивчення їх спектральних та енергетичних характеристик і оптичних властивостей оброблюваних продуктів.otherінфрачервоні випромінювачіинфракрасные излучателиinfrared emittersкафедра фізики та професійної безпекикафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЕнергетичні характеристики деяких «темних» ІЧ випромінювачівArticle