Використання натуральних барників у виробництві варених ковбас - Верченко, Михайло Дмитрович; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2019)
Одним з важливих показників для м'ясопродуктів вважається їх забарвлення. Тому для багатьох виробників стає актуальним питання виготовлення м'ясної продукції з привабливими колірними характеристиками для споживача. One of the important indicators for meat products is their color. Therefore, for many manufacturers, the issue of manufacturing meat products with attractive color characteristics for the consumer becomes relevant.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; сік гранатовий; забарвлення м'ясопродуктів; варена ковбаса