Аналіз страхової компанії «АХА Страхування» на страховому ринку України - Керімова, Сєвда Ілгарівна (My University, 2018)
У роботі досліджено стан страхової компанії «АХА Страхування» на страховому ринку України. Встановлено, що страховий резерв страхової компанії протягом 2012-2016 років поступово збільшувався, і на кінець 2016 року, порівняно з 2012 приріст становив 97,03%. Страхова компанія «АХА Страхування» протягом аналізованого періоду займала в рейтингу серед інших страховиків України високі місця, що підтверджує її лідерську позицію на ринку ризикового страхування України. The state of the insurance company "AXA Insurance" in the insurance market of Ukraine is investigated. It was established that insurance company's insurance reserve gradually increased during the years 2012-2016, and by the end of 2016, compared to 2012, the gain was 97.03%. Insurance company AXA Insurance during the analyzed period ranked among other insurers of Ukraine high places, which confirms its leading position in the Ukrainian insurance market.
Keywords: страховий ринок; конкурентоспроможність; щільність; кафедра фінансів; insurance market; competitiveness; density; capacity; openness