Натуральні скраби для обличчя з фруктовими кісточками - Жолдош, Марія Петрівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна (My University, 2014)
Споживачі пред'являють до косметики все більш високі вимоги і очікування. Вчорашні креми призначалися для зволоження, пом'якшення шкіри і маскування зовнішніх ознак старіння, а сьогоднішні повинні усувати зморшки, повертати шкірі сяйво юності. Consumers make on makeup increasingly high requirements and expectations. Yesterday creams intended for moisturizing, softening skin and masking the outward signs of aging, but today should eliminate wrinkles, skin radiance of youth return.
Keywords: скраб; пілінг; косметика; крем; scrub; peeling; cosmetics; cream; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів