Адаптивна система управління температурою як підсистема АСУ пташником - Мазуренко, Олександр Григорович; Лисенко, В. П. (My University, 2001)
Характерні особливості сільськогосподарського виробництва визначають специфічні вимоги щодо використання методів і засобів автоматизації. Обладнання, за умов його використання в сільськогосподарському виробництві, працює в агресивному середовищі (зміни вологості і температури, на-явність пилу, агресивних газів, вібрація, тощо).
Keywords: температура; регулятор; управління; temperature; controller; control; кафедра електропостачання і енергоменеджменту