Пристрій для укладання штучних виробів в тару (Патент на винахід № 47557) - Кривопляс, Олександр Павлович; Волчко, Анатолій Іванович; Масло, Микола Андрійович; Сторіжко, Йосип Іванович; Любімов, Валерій Михайлович (My University, 1988)
Винахід відноситься до області упаковки і може бути використане для укладання штучних виробів в тару на підприємствах агропромислового комплексу. The invention relates to the field of packaging and can be used for packing of piece goods in containers at the enterprises of agro-industrial complex.
Keywords: тара; агропромисловий комплекс; штучні вироби; container; piece goods; agro-industrial complex; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки