Теоретичні дослідження впливу умов вирощування та якості овочів на їх лежкість - Колтунов, В. А.; Ізволенський, Ігор Євгенович (My University, 1988)
Наведено методику бальної оцінки якості овочевої продукції, що дозволяє прогнозувати зберігання овочів та планувати її збут. Розглянуто роботу алгоритмів, що реалізують цю методику, а також комплекс технічних засобів, для впровадження розробленої методики. The method of ball estimation of quality of vegetable products, that allows to forecast storage of green-stuffs and plan its sale. Work of algorithms, which will realize this method, and also complex of hardwares, is considered, for introduction of the developed method.
Keywords: параметри якості сировини; якість; технічні засоби; parameters of quality of raw material; exactness; structure of line of treatment; кафедра електропостачання і енергоменеджменту