Порівняльний аналіз програмних засобів (ПЗ) для проєктування, моделювання та аналізу сонячних фотоелектричних систем (ФЕС) - Зінькевич, Петро Олексійович; Куєвда, Юлія Валеріївна; Балюта, Сергій Миколайович; Кондрашевський, Максим Сергійович; Копилова, Людмила Олександрівна (My University, 2024)
Технічна, економічна та екологічна політика на глобальному рівні призвела до просування зелених енергетичних технологій у економіку країни, особливо використання ФЕС в сучасному секторі електроенергетики. Завдяки цьому ПЗ, які застосовуються для визначення розмірів, моделювання та аналізу сонячних фотоелектричних систем стали важливою частиною комерційного застосування ФЕС, їх використання для освітніх і наукових цілей

Technical, economic and environmental policies at the global level have led to the promotion of green energy technologies in the country's economy, especially the use of FES in the modern electricity sector. Due to this, software used for sizing, modeling and analyzing solar PV systems has become an important part of the commercial application of solar PV, their use for educational and scientific purposes
Keywords: програмні засоби; фотоелектричні системи; сонячна енергетика; кафедра електропостачання і енергоменеджменту