Дослідження рівня обізнаності студентської молоді щодо здорового способу життя та особливостей харчування - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2023)
Метою нашої роботи стало дослідження особливостей харчування та показників обізнаності та усвідомлення серед студентської молоді загрози для здоров’я факторів ризику розвитку неінфекційних захворювань. The purpose of our work was to study the peculiarities of nutrition and indicators of awareness and understanding of the threat to health of risk factors for the development of non-communicable diseases among students.
Keywords: спосіб життя; хронічні неінфекційні захворювання; студентська молодь; lifestyle; chronic non-communicable diseases; students; кафедра технології оздоровчих продуктів