Ефективність інтегрованих структур в аграрно-промисловому виробництві - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2013)
У статті обґрунтовано синергетичний характер ефекту інтеграційної взаємодії економічних суб'єктів. Досліджено різноманітні види ефектів інтеграційної взаємодії та визначено основні види ефективності функціонування інтегрованих структур агропромислового комплексу України в умовах глобалізації економіки. Виявлено й узагальнено фактори, що впливають на діяльність інтегрованих структур, на основі чого визначено основні напрями підвищення ефективності функціонування інтегрованих структур в агропромисловому комплексі.
Keywords: синергетичний ефект; інтегровані структури; аграрний сектор; effect; efficiency; integrated structures; agriculture; кафедра маркетингу