Рудь, Тетяна РоманівнаСказько, Софія ІгорівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2024-08-072024-08-072024Спосіб витримки пива в бочках / Т. Р. Рудь, С. І. Сказько, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками XII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 18-19 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2024. – С. 217-219https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44310Бочкове пиво – це пиво, витримане в дерев’яних бочках протягом певного часу. Як правило, в таких бочках колись зберігалися бурбон, віскі, вино або, меншою мірою, бренді, херес і портвейн. У Бельгії існує особлива традиція бочкового пива, особливо ламбіку. Перше бочкове пиво було виготовлене на початку 1990-хроків у США.Cask beer is beer aged in wooden barrels for a certain period of time. As a rule, such barrels once stored bourbon, whiskey, wine or, to a lesser extent, brandy, sherry and port. Belgium has a special tradition of cask beer, especially lambic. The first keg beer was produced in the early 1990s in the USA.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивобочкадубламбікbeerbarreloaklambicСпосіб витримки пива в бочкахThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484https://orcid.org/0000-0002-2109-0522