Спосіб витримки пива в бочках - Рудь, Тетяна Романівна; Сказько, Софія Ігорівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2024)
Бочкове пиво – це пиво, витримане в дерев’яних бочках протягом певного часу. Як правило, в таких бочках колись зберігалися бурбон, віскі, вино або, меншою мірою, бренді, херес і портвейн. У Бельгії існує особлива традиція бочкового пива, особливо ламбіку. Перше бочкове пиво було виготовлене на початку 1990-хроків у США.

Cask beer is beer aged in wooden barrels for a certain period of time. As a rule, such barrels once stored bourbon, whiskey, wine or, to a lesser extent, brandy, sherry and port. Belgium has a special tradition of cask beer, especially lambic. The first keg beer was produced in the early 1990s in the USA.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; пиво; бочка; дуб; ламбік; beer; barrel; oak; lambic