Особливості підготовки проведення письмового контролю знань студентів немовних спеціальностей з іноземної мови - Березовська, Ольга Владиславівна; Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2012)
Стаття присвячена доцільності використання тестових завдань для оцінювання рівня знань студентів немовних вузів на заняттях з іноземної мови. The article reveals the usefulness and necessity of test control to evaluate the level of knowledge of students of non-linguistic higher educational establishments.
Keywords: письмовий контроль; written control; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; тестові завдання; рівень знань; мовленнєва компетенція; тест; test; level of knowledge; speech competence