Про належність похідної Гельфонда-Леонтьєва до класу збіжності - Мулява, Оксана Мирославівна; Шеремета, Мирослав (My University, 2010)
Для цілих та аналітичних в одиничному крузі функцій досліджено належність похідних Гельфонда-Леонтьєва до класів збіжності. For entire and analytic functions in the unit disk the belonding of Gelfond-Leont'ev derivatives to convergence classes is investigated.
Keywords: класи збіжності; ціла функція; convergence class; entire function; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.