Спосіб виробництва активного вугілля із карбонізату деревини (Патент на винахід № 112819) - Кузьмін, Олег Володимирович; Шендрік, Тетяна Георгіївна; Кучеренко, Володимир Олександрович; Тамаркіна, Юлія Володимирівна; Мирончук, Валерій Григорович; Топольник, Віра Григорівна (My University, 2016)
Винахід належить до галузі вуглехімічного виробництва, конкретно до способу отримання активного вугілля із карбонізату деревини для лікеро-горілчаного виробництва. The invention relates to the field of Coal-Chemical production, specifically to a process for activated carbon with karbonizatu timber for alcoholic beverage production.
Keywords: деревина; wood; активне вугілля; active coal; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування