Бабанов, Ігор ГеннадійовичБеседа, Сергій ДмитровичБабанова, Олена Ігорівна2016-10-112016-10-112016Бабанов, І. Г. Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів / І. Г. Бабанов, С. Д. Беседа, О. І. Бабанова // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24404Модернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.uk-UKкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвтермічна обробкаковбасні виробиобладнанняsausagesequipmentheat treatmentПристрій для термічного оброблення ковбасних виробівOther