Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів - Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна (My University, 2016)
Модернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; термічна обробка; ковбасні вироби; обладнання; sausages; equipment; heat treatment