Визначення критеріїв оцінки рівня конкурентоспроможності продукції - Шереметинський, Михайло Анатолійович (My University, 2014)
Вагомий критерій доцільності виходу підприємства на зовнішній ринок, умова ефективного проведення виробництва та торгівельних операцій і складова вибору засобів та методів виробничої діяльності, яка являє собою сукупність якісних і вартісних ознак продукції, що забезпечують задоволення конкретних потреб споживачів. An important criterion of appropriateness output on foreign markets, the condition of the efficient conduct of manufacturing and trading operations and component choice of means and methods of productive activities, which is a combination of quality and value attributes of products that provide the specific needs of consumers.
Keywords: конкурентоспроможність; відношення прибутку; критерії оцінки; competitiveness; ratio of profit; evaluation criteria; кафедра економіки праці та менеджменту