Бідзюра, Ангеліна МихайлівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2014-11-262014-11-262014Бідзюра, А. М. Базилік у технологіях ресторанної продукції / А. М. Бідзюра, О. М. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 590.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18688Базилік запашний (Ocimum basilicum L.) - це однорічна трав'яниста рослина, яка належить до сімейства м'ятних трав, або ж губоцвітних. Базилік з солодким пряним ароматом і солодкувато-гіркуватим смаком використовують як у свіжому, так і сушеному вигляді у технологіях продукції ресторанного господарства. Sweet basil (Ocimum basilicum L.) - is an annual herb, which belongs to the family of peppermint herbs or hubotsvitnyh. With sweet basil slightly spicy and sweet-bitter taste used as fresh, and dried in technology products restaurants.otherресторанна продукціяефірна оліябазилікrestaurant productsessential oilbasilкафедра готельно-ресторанної справиБазилік у технологіях ресторанної продукціїOther